Linda Nektar investeerib märkimisväärse osa oma iga-aastasest tulust teadus- ja arendustegevusse.

Teie innovatsioonipartner

Oleme Linda Nektaris innovaatilised, arendades uusi ja põnevaid maitseid. Tahame olla teerajajaks omas valdkonnas. Pühendunud innovatsioonipartnerina pakume klientidele parimaid ja ainulaadseid lahendusi. Kas tegemist on uutest trendidest tulenevate suundumustega, või Teie lennukate ideedega, rakendame Linda Nektaris ikka sama lähenemist: arendame edukaid tehnoloogiaid ja tarnime tooteid, mis on uuenduslikud ja maitsvad. Koostöös meie võrgustikuga töötame „one stop shop“ põhimõttel: meil on suurepärane pikaajaline koostöö Abo Akadeemia ja Tartu Ülikooli silmapaistvate asjatundjatega. Koostöös Symrise‘ga me ei reageeri ainult uutele joogituru trendide suundumustele – me oleme neist alati sammu ees.

innovative ferment

Katsetame erinevaid pärmikultuure

Kasutame tipptasemel tehnoloogiaid, et tagada meie kääritatud toodete sobivus Teie konkreetse tooterakendusega. Iga päev viime läbi teste erinevate pärmikultuuridega, et neid võimalikult hästi toorainetega sobitada, eesmärgiga saavutada toodetele parimad organoleptilised omadused.

Esimene ettevõte maailmas

2005. aastal olime me esimene ettevõte maailmas, kes võttis kääritamise kiirendamiseks ja ohjamiseks kasutusele IsoMix mikserid. Kvaliteedikontrolli tõhustamiseks ja tootmismahtude suurendamiseks oleme oma tootmisprotsessid automatiseerinud. Meie filtreerimistehnoloogiad tagavad toodete kõrge ja püsiva kvaliteedi ning toetavad meie keskkonnasõbralikku tootmist tootmisjääkide vähendamise kaudu.

Loe lisaks